Dyp fotmassasje
Dyp fotmassasje er en type massasje terapi der terapeuten går på kundens rygg, her har jeg parallelle barer i taket  for å variere trykk og vekt. Denne form har sine røtter i Asia, men i dag finnes der flere forskjellige versjoner av denne massasje over hele verden. 

Klassisk massasje


Dette er den mest kjente massasjeformen i Vesten, og er en kombinasjon av stryking og knaing utført med olje. Klassisk massasje benyttes til alt fra generell avspenning til lindring av spesifikke problemer.
· Øker blod- og lymfesirkulasjonen 
· Reduserer smerter og stivhet i muskler og ledd 
· Stimulerer nervesystemet og immunforsvaret 
· Forebygger en rekke helseproblemer 
· Gir fysisk og psykisk velvære

Triggerpunktmassasje


Triggerpunkter kjennetegnes ved at de gir strålesmerte, det vil si at smerten ofte oppleves i andre områder enn der problemet sitter. Andre symptomer kan være nummenhet, ilinger, kuldefølelse eller krafttap.
Vanlige triggerpunkter sitter i skulderområdet med symptomer i armene, og i setemusklene med symptomer i bena. Ofte skyldes "isjias" setespenninger, uten at det er noe galt med ryggen.
Behandlingen er en kombinasjon av massasje, trykking og tøyning.
I tillegg til dette bruker jeg en teknikk fra Kina(Osteoterapi) som de gamle Tai Chi krigere brukte. Her stimulerer vi triggerpunkter (knokkelhinnen) som er godt forsynt med nerveender og blodkar.
Det kan av og til føles litt ubehagelig underveis, men er særdeles effektivt og gir en god følelse av frihet etterpå.

Akupunktur


Hva er akupunktur? Ordet "akupunktur" er det latinske navnet som jesuittiske misjonærer satte på denne måten å behandle sykdom på. "Aku" betyr nål, mens "punktur" er avledet av ordet "pungere" som betyr å stikke.
Den opprinnelige kinesiske betegnelsen på behandlingsformen er Zhen Jiu, der Zhen betyr å stikke, mens Jiu betyr å brenne. Dette tyder på at bruken av moxa (tørket burot eller artimisia vulgaris) for å varme opp bestemte punkter eller områder på kroppsoverflaten opprinnelig var like vanlig som nålebehandlingen ettersom varme-aspektet er innbakt i selve det kinesiske begrepet.
Ved akupunktur stikkes tynne nåler inn i kroppen på bestemte steder, og det finnes ca 800 slike definerte "klassiske" punkter som alle har bestemte funksjoner.
Dette er ikke spesielt smertefullt - det kan for eksempel ikke sammenlignes med et sprøytestikk - men heller ikke totalt smertefritt. For at man skal få terapeutisk effekt, prøver akupunktøren å oppnå såkalt de qi hos pasienten. Dette kan være følelsen av en slags stråling eller sitring som radierer ut fra punktet og sprer seg langs meridianen, eller arte seg som et lite elektrisk støt.
Dersom de qi uteblir, vil også effekten bli minimal.

Kopping (dypvevsmassasje)


Kopping har lang historie i forskjellige former for østlig medisinsk behandling. Teknikken stammer trolig fra Kina, men her strides de lærde.
Kopping har også blitt benyttet i vesten i lang tid, og som en
moderne behandlingsform, har den oppstått i Russland og Tyskland. 
I de senere årene har kopping blitt gjenopptatt for fullt og er nå en populær og utbredt terapiform.
Det grunnleggende i behandlingen er å øke blodgjennomstrømningen i muskulaturen og dermed aktivisere kroppens eget helbredelsessystem.
Det benyttes kun en glasskopp, som det jobbes aktivt med under hele behandlingen. Denne er festet til en gummiball, som klemmes sammen for å danne vacuumet.

Behandlingen begynner bestandig på et bestemt punkt og koppen blir deretter satt i bevegelse - etter et eget system.
Dette er en svært dyptgående form for massasje.